hem

Välkommen till min sida – du som mot alla odds lyckats hitta hit… Jag lovar inte att du har nån nytta av det som står här, det har ju inte ens jag själv.

Allt började med en domän i födelsedagspresent… sen vart jag liksom fast.

Denna sida har alltså inte för avsikt att hjälpa mänskligheten framåt i sin strävan att utvecklas som art. Syftet är bara egoistiskt och grundar sig i en önskan om att få tillverka hemsidor. Att de narcissistiska dragen får fullt utlopp är en angenäm bieffekt. Ett helt eget utrymme i cyberspace där jag får tycka och tänka själv, sicken lyx – men låt inte det stå oemotsagt, lämna gärna en kommentar.

Men tyvärr måste jag göra många besvikna – skvaller, förtal, mode samt bilder från fester och andra tillställningar lyser med sig frånvaro på min hemsida. Vilket innebär att släkt, vänner, ovänner, bekanta, arbetskamrater och annat löst folk kan sova lugnt om nätterna, ingen blir utpekad, fotograferad eller namngiven. Mitt favoritämne är mig själv, mina tankar och företeelser som påverkar mitt liv… helt egocentriskt alltså. Fast mina barn ska nog vara lite oroliga… och nu har de hittat min hemsida – vilket gör mig orolig.

/Marie Tuvegård