Nu får det fanimej räcka!

SD´s isande åsikter gör vårt redan kalla nordland ännu kyligare.

Vi blir bestörta och bedrövade över att det finns så nedvärderande tankar om våra medmänniskor. Så utestängande åsikter. Så hatiska känslor. Den ena otäcka åsikten efter den andra kryper fram i ljuset, får anhängare och sympatisörer. Otäckt. Människor som har sökt skydd för sina liv, som arbetar eller studerar, som betalar skatt och röstar vart fjärde år får helt plötsligt skulden för att äldreomsorgen inte fungerar, för att barngrupperna på dagis är för stora, för att vägarna inte underhålls, ja, det mesta beror på invandringen. Eller om man hårddrar det – på invandrarna. SD skyller allt på invandrarna i skydd av invandringspolitiken. De gömmer sin främlingsfientlighet och sin rasism bakom fina ord om att vi måste värna om våra egna. Inte ens alla svenskar räknas in i ”våra egna”. Inte ens de som varit svenskar i flera generationer är fredade. Inte ens de räknas som ”våra egna”. Frågan är vem som egentligen är ”våra egna” enligt SD. Deras kriterier är nämligen inte helt stabila och logiska. Är de säkra på att de själva kvalar in där, egentligen.

Men nu jävlar räcker det! SD är ett gnällparti som skapar ett iskallt Sverige men själva värmer de sig med offerkoftan. Och sina platser i landets kommun- och landstingsfullmäktige, de fyller de inte ut. Det är troligtvis lite jobbigt att vara politiker, det kräver tid och kraft. Det är ett arbete. Det är arbetsamt. I alla fall om man ska uträtta något. Då är det bättre att sitta omsluten av sin offerkofta och hålla hårt i sitt välstånd. Ett välstånd som man inte gjort något för att förtjäna. Som man fortfarande inte gör något för att  förtjäna.

Nä, nu jävlar är det nog! Vi ställer inte upp på deras skitsnack längre. De är inte Sverige, de är inte svenskarna. De är bara en liten del av svenskarna, och de bara råkar vara svenskar. De bara råkade födas här av svenska, blonda, kristna, heterosexuella föräldrar. De bara råkade det. Smaka på den, SD-folket. Råkade. Och ni är inte ens tacksamma. Bara gnälliga. Och rädda.

Alla ni som känner er tilltryckta av SD, alla ni som känner er träffade av deras inskränkta åsikter. Låt bli! Det är inte er det är fel på. Det är inte ni som har gjort fel. Det är SD som har lite otur när de tänker och pratar. Lite väl ofta.

Låt oss gemensamt kämpa för ett framgångsrikt Sverige. För ett medmänskligt Sverige. Den svenska flaggan ska vaja för alla svenskar. Alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.