Nu introduceras Håkkes Hörna

Efter att ha gnällt lite på alla rosaskimrandelyckostatus-människorna på Facebook tänker jag nu göra tvärtom. Lyfta upp en FB-vän. Eller rättare sagt hans status. De är alldeles för briljanta för att stanna i hans FB-värld, de måste spridas. Inte för att min hemsida kanske bidrar till så mycket spridning, men min hemsida kommer definitivt att förgyllas.

I Håkkes Hörna hittar ni numera helylleäkta Håkke-citat, tagna direkt från FB. Dock ej live… jag plockar ur hans rika statushög, hej vilt, utan respekt eller ordning. Förhoppningsvis förgyller hans underfundiga funderingar fler vardagar än mina. Det kommer inte att finnas något Håkke-arkiv – inte för att jag inte vill, utan för att jag inte kan. Jag vet nämligen inte hur man gör två arkiv utan att de bråkar med varandra. Men jag är säkert bra på annat…

Have fun, folks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.