Marathonplanerna spolade…

Jo, jag vet – det är 30-årsjubileum för Stockholmsmaran och jo, jag vet – jag borde vara där! Men jag har tagit ett beslut!!

För några veckor sedan bestämde jag mej för att spola marathonplanerna, Bolibompa med barnen prioriteras före karaktärsdanande regntunga nollgradiga mörkerrundor. Inte för att jag ogärna missar ett avsnitt Bolibompa, näe – jag offrar gärna det för ett kilo endorfin.

Men det började så sakta gå upp för mej hur få 16-åringar det förekommer i mammors knä framför tv´n… och de som förekommer kanske inte tillhör den odiagnostiserade delen av populationen. Det kommer en dag då mammas famn inte är något man skryter om på skolgården och den dagen kan jag återgå till mina karaktärsdanande rundor… och satsa på 40-års jubileet av Stockholm marathon. Om jag nu överlevt mitt eget 40-års jubileum (läs kris).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *