Vilket mediadrev!

Med anledning av regeringens pressmeddelande ”Fler i arbete – fler vägar tillbaka” ur budgetpropositionen 2008 önskade den lokala tidningen en bild som symboliserade rehabilitering inom företagshälsovård.

”Kanon”, tänkte jag – och inte bara tänkte utan även uttalade det högt till reportern – ”min sista patient har precis lämnat byggnaden, så det blir inget av det, sorry” *lättat flin*. Men… icke… det är här de snälla kollegorna kommer in på spelplanen och erbjuder utlån av en styck tjänstvillig patient. Shit oxå! Nåja, fotograf anländer, patient inkallas, bilder tas och Marie svettas ymnigt… För att inte tala om kvällens ångest. Vad ska folk säga, hur har det jag sagts tolkats, vilka reaktioner väntar mej när jag ger mej ut bland folket…? Svar: Inga. Reaktioner. Alls. Måste bero på tidningens ringa genomslagskraft – för att det skulle bero på att folk inte är intresserade av en bild på mej och vad jag säger… näe, så kan det ju inte vara. Får nog vara lite vaksam på mediadrevet trots allt; solglasögon och keps på. Man vet ju hur det gick för Diana…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.